Home » Real Estate » English Version » Terenurile agricole şi cele forestiere, interesante pentru investitorii străini

Terenurile agricole şi cele forestiere, interesante pentru investitorii străini

 

 

În opinia specialiştilor, principalele domenii de interes pentru investitorii străini sunt proprietăţile care asigură un venit constant, cum ar fi terenurile agricole şi cele forestiere sau cele destinate unor proiecte energetice, proprietăţile logistice sau industriale.
Specialiştii imobiliari sunt de părere că, spre deosebire de anul trecut şi, mai ales, faţă de 2007, potenţialii cumpărători străini nu mai sunt dispuşi să investească în proprietăţi din România din cauza lipsei de încredere în piaţa de profil care, la acest moment este într-o stare de paralizie. Majoritatea tranzacţiilor care mai au loc în prezent au drept obiect terenuri sau spaţii comerciale şi mult mai puţine spaţii rezidenţiale.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.