Home » Real Estate » English Version » Reduceri de pana la 35% pentru spatiile logistice

Reduceri de pana la 35% pentru spatiile logistice
Investitiile in spatiile logistice au scazut simtitor in prima jumatate a acestui an.

De la inceputul anului si pana in prezent preturile solicitate de catre proprietarii spatiilor logistice s-au diminuat cu 25 - 35%, in functie de locatie, dar si de dotari. Astfel, pentru spatiile de depozitare preturile incep de la 2- 3 euro/mp si ajung pana la 5 - 6 euro/mp pentru cele situate in Bucuresti.
 In afara de spatiile mici destinate depozitarii, clientii solicita totodata si spatii de birouri de 100 a 150 mp, insa, la acest capitol se fac cele mai multe compromisuri. 
Consultantii imobiliari apreciaza ca rata de neocupare pe segmentul industrial a crescut cu 10% - 15% in ultimul an, fata de un nivel de 4%, inregistrat la sfarsitul anului trecut. Exista mai multe spatii disponibile, deoarece multe companii s-au retras de pe piata ori s-au relocat, chiriile scazand, de asemenea, in medie cu peste 10%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
 Investitiile in spatiile logistice au scazut simtitor in prima jumatate a acestui an, in Capitala fiind livrati doar 40.000 de metri patrati, in comparatie cu 200.000 de metri patrati in 2008. Se estimeaza ca totalul spatiilor logistice aflate in diferite faze de executie se ridica la peste doua milioane de metri patrati.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.