Home » Real Estate » English Version » Chirii cu 48% mai mici pe Calea Victoriei

Chirii cu 48% mai mici pe Calea Victoriei
Calea Victoriei din Bucuresti se afla pe primul loc in Europa la scaderea chiriilor pentru spatiile comerciale, cu o ieftinire de 48% in ultimul an.

Chiriile pentru spatiile comerciale situate in Calea Victoriei si bulevardul Magheru au inregistrat cele mai mari scaderi la nivel european, de 48,1%, respectiv, 44,8%, conform studiului,  mari artere comerciale ale lumii”, realizat de firma de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield. Chiria medie pentru spatiile comerciale de pe Calea Victoriei a scazut de la aproximativ 135 de euro/mp/luna anul trecut, la circa 70 de euro/mp/luna, potrivit studiului.  
Mai mult de jumatate dintre prestigioasele artere comerciale din lume au fost afectate de criza economica, 54% din cele 274 strazi monitorizate de Cushman & Wakefield inregistrand scaderi la pretul chiriilor. In doar 18% din locatii preturile au crescut.
Cea mai scumpa artera din lume, Fifth Avenue din New York, ramane, in continuare, pe primul loc desi a inregistrat anul acesta o scadere de 8,1% a chiriilor, pana la 966 de euro/mp/luna.
Pe locul doi in topul celor mai scumpe strazi de lux se afla Causeway Bay din Hong Kong, unde chiria medie a scazut cu 15,1% pana la 867 de euro/mp/luna. Cea mai mare scadere din lume a fost inregistrata in orasul indian Mumbai, unde chiriile s-au depreciat cu 63,5%

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.