Home » Domenii » Investitii Publice » 150 milioane de euro pentru restaurarea Palatului Stirbei

150 milioane de euro pentru restaurarea Palatului Stirbei
Planul de reamenajare prevede restaurarea spatiului pentru a putea deschide galerii de arta, magazine de lux, cafenele si anticariate.

Omul de afaceri Ovidiu Popescu, CEO al Petrolexportimport si proprietar al Palatului Stirbei,  inves­teste 150 milioane euro in restaurarea cladirii, aflat in acest moment intr-un stadiu de degradare avansat.
Planul de reamenajare a Palatului Stirbei, una dintre cele mai vechi cladiri din zona Podului Mogosoaia, prevede restaurarea spatiului pentru a putea deschide galerii de arta, magazine de lux, cafenele si anticariate, precum si construirea unui nou corp de cladire in spatele palatului, un spatiu multifunctional cu apartamente, spatii comerciale si cinematografe. Proiectul Stirbei va contribui astfel si la refacerea infrastructurii si a zonei imediat invecinate.

Planul de reamenajare prevede restaurarea spatiului pentru a putea deschide galerii de arta, magazine de lux, cafenele si anticariate

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.