Home » Domenii » Eco & Sustenabilitate » 75% din energia folosita de pompele de caldura Junkers este regenerabila

75% din energia folosita de pompele de caldura Junkers este regenerabila
Junkers urmareste ca, prin lansarea pompelor de caldura, sa contribuie la generarea eficienta si ecologica a caldurii utilizate pentru incalzire si pentru prepararea apei calde, pana la 75 % din energia folosita provenind astfel din natura.

Junkers, marca a concernului german Bosch, a anuntat lansarea pe piata din Romania a unei game noi de produse de termotehnica: pompele de caldura. Junkers vrea astfel sa atraga si pe aceasta cale atentia ca cea mai avantajoasa, ecologica si sigura sursa de caldura se afla chiar in fata casei. Solul si panza de apa freatica  pot fi utilizate ca surse de energie pentru pompele de caldura Junkers, iar dupa petrol si gaz, energia pamantului reprezinta cea de-a treia generatie de surse de incalzire. ’’Pompele de caldura sunt  echipamente ecologice, economice si durabile, reprezentand o sursa de caldura regenerabila care nu este limitata de indeplinirea unor conditii deosebite, avand o durata de viata lunga. Acestea sunt doar cateva dintre motivele care ne fac sa credem ca pompele de caldura se vor bucura de un mare succes in Romania‘’ a declarat Alexandru Eftimiu, Director regional de vanzari, Divizia Termotehnica, Robert Bosch SRL.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.