Home » Domenii » Producatori & Furnizori » 10 motive pentru a alege pardoselile din PVC Gerflor

10 motive pentru a alege pardoselile din PVC Gerflor
Scopul companiei Interfloor System este de a oferi solutii practice si durabile, usor si rapid de instalat, usor de mentinut si, nu in cele din urma, produse care sa aiba costuri mici de reciclare pe termen lung.

Industria contructiilor a cautat de-a lungul timpului sa realizeze cladiri eficiente din perspectiva costurilor, atat in faza de constructie propriu-zisa, cat si pe durata intregului ciclu de viata al acestora. Este necesar sa gasim un echilibru eficient intre nevoile economice ale prezentului si cele de perspectiva. Fara acest echilibru, vom lasa in sarcina generatiilor urmatoare grija unor cheltuieli foarte costisitoare.


Interfloor System a ales sa promoveze produsele Gerflor in Romania datorita angajamentelor pe care aceasta companie si le asuma:
¤ reducerea costurilor de productie;
¤ cresterea numarului de materiale reciclabile utilizate in productie;
¤ imbunatatirea permanenta a calitatii produselor;
¤ reducerea consumului de produse chimice necesare curatarii;
¤ gasirea unor modalitati eficiente de preluare si eliminare a produselor care au fost folosite, astfel incat costurile beneficiarului sa fie cat mai mici.

Pardoselile Gerflor
Unul dintre cele mai utilizate tipuri de material plastic in domeniul pardoselilor calde este policlorura de vinil sau PVC-ul. Materialul, in diversele sale forme sau design-uri, este rezistent la intemperii, greu inflamabil, rezistent la substante chimice, stabil la factorii corozivi si poate fi tratat antibacterian si fungic. Pardoselile din PVC Gerflor sunt slabe conductoare de caldura, antistatice si pot fi prelucrate foarte usor.

Iata 10 argumente pe care compania Interflor System le aduce in favoarea pardoselilor Gerflor:
1. Toate produsele Gerflor sunt fabricate din PVC produs de companii de renume pe piata internationala, care respecta standarde inalte de calitate. Acest material este utilizat in sfera medicala dar si in alte aplicatii in care acest produs vine in contact direct cu pielea umana, fara s-o afecteze.
2. Majoritatea produselor Gerflor sunt 100% reciclabile, aspect care se reflecta pozitiv in costul final al produselor noastre.
3. Fabricile Gerflor au certificarea completa ISO 14001. Acestea beneficiaza de programe de reciclare a apei, eliminarea de deseuri toxice, metale grele sau solventi, cat si solutii pentru reducerea consumului de energie. Aceste aspecte reprezinta o orientare continua a companiei pentru solutii ecologice care sa reduca costurile de productie si sa creasca eficienta si calitatea produselor Gerflor.
4. Compania Gerflor este implicata in studii locale si solutii pentru cresterea numarului produselor din PVC reciclate si pastrarea unui mediu ecologic – initiativa Vinyl 2010. Pana in anul 2020 scopul acestei initiative este sa recicleze 10.000 de tone pe an.
5. Produsele Gerflor au emisii joase VOC (compusi organici volatili). Niciun produs nu este daunator sanatatii, nici in faza de productie, de instalare sau de utilizare.
6. Toate produsele sunt garantate sa dureze cel putin 20 de ani de la instalare daca sunt utilizate si intretinute corespunzator. 
7. Toate produsele Gerflor sunt tratate la suprafata si in toata masa cu PUR Protect sau Protecsol, menite sa pastreze aspectul initial pe toata durata de viata a materialului, sa usureze intretinerea ulterioara si sa reduca la minimum costurile de mentenanta.
8. Produsele Gerflor sunt impermeabile la apa si nu se descompun.
9. De asemenea, acestea sunt tratate antibacterian si fungic si au in toata masa Sanosol®, un tratament care impiedica cresterea micro-organismelor si a ciupercilor.
10. Produsele Gerflor sunt testate cu strictete si marcate conform standardelor europene atat pentru rezistenta la alunecare, control static, rezistenta la foc, izolatie fonica, rezistenta la abraziune, rezistenta la actiune chimica, cat si pentru pastrarea in timp a culorilor.

SC Interfloor System SRL
Str. Rasuri, Nr. 1A, Bucuresti
Tel.: +40 21 211 31 38
+40 31 805 60 24
+40 31 805 60 25
Fax: +40 21 211 25 74
E-mail: office@interfloor.ro
Web: www.interfloor.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.