Home » Domenii » Materiale de Constructii » Mihai Rohan de la Carpatcement acuza lipsa de lichiditati

Mihai Rohan de la Carpatcement acuza lipsa de lichiditati
Seful Carpatcement Holding afirma ca instabilitatea mediului economic a generat un grad ridicat de prudenta.

   Mihai Rohan, presedintele si directorul general al Carpatcement Holding, subsidiara locala a grupului german HeidelbergCement, spune ca cea mai mare problema a businessului cu ciment a fost lipsa de lichiditati de pe piata, care a prelungit circuitul bani - materii prime - productie - produs finit - bani.
"Problema cea mai mare a acestui an, pentru intreaga economie, o reprezinta lipsa lichiditatilor si accesul dificil la produsele de finantare care au un impact direct asupra consumului.

   Am avut cateva cazuri izolate de intarzieri de plati de la unii clienti, insa din fericire nu a fost vorba de sume mari. Cu toate acestea, suntem precauti si analizam cu mare atentie creantele", explica Rohan, care conduce un business de circa 300 mil. euro. Seful Carpatcement Holding afirma ca instabilitatea mediului economic a generat un grad ridicat de prudenta, avand in vedere ca pornind de la oamenii simpli la companii si autoritati a crescut reticenta in a derula investitii si achizitii de orice tip.
"Daca ne referim strict la piata materialelor de constructii, aceasta este in prezent in asteptarea marilor proiecte de infrastructura, insa autoritatile intarzie - probabil din aceeasi prudenta - demararea acestora", spune Rohan.
 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.