Home » Domenii » 100% Investigatii » Discovery de la Panto, O fereastra fara timp

Discovery de la Panto, O fereastra fara timp
Discovery reprezinta un nou sistem de ferestre dotat cu o revolutionara “imbracaminte” de aluminiu, pentru o siguranta si durata de viata mai mare. Acest tip de finisaj reprezinta in exclusivitate un brevet international Panto.

Fereastra Sys Discovery este o fereastra care continua sa uimeasca. Realizata la comanda, in doua canate cu deschidere batanta sau oscilobatanta, cu profil special brevet exclusiv Panto si imbracaminte externa dintr-un aliaj de aluminiu, mangan si magneziu este disponibila intr-o gama variata de culori. Pe partea interna este adaugat un strat de lemn masiv (grosime 20/10) din Okoume. Suportul central este realizat lemn (okoume), alcatuit din mai multe straturi imbinate in cadrul unui proces de lipire cu adezivi din clasa D4 la frecventa inalta, conform specificatiilor prevazute de normativa EN 204.
Protectia partii din lemn este realizata prin intermediul unui ciclu de impregnare cu un strat biocid si doua cicluri de finisaj prin spray, toate operatiile fiind efectuate cu produse pe baza de rasini acrilice in emulsie apoasa. Stratul extern este realizat din imbracaminte de aliaj de aluminiu, mangan si magneziu de grosime 20/10mm, fixat in structura de lemn prin presare cu adezivi pe baza de poliamida poliuretanica.
Vopsirea aluminiului este realizata poliesteric cu un finisaj fin poliuretan-poliamidic, finisaj disponibil in diferite culori. Pe structura se monteaza doua garnituri: una realizata din spuma celulara imbracata in vinil, fara compusi FlouroCloroCarburi, a doua este realizata din cauciuc termoplastic. Drenajul este asigurat de gaurile facute in interiorul camerei de evacuare pe structura inferioara, acoperite cu dopuri din material plastic. Executia sistemelor se face cu toc de 58X72mm (inaltime totala de 105mm). Sticla de baza este 4mm Float /12/4mm Float.
Produsele Panto sunt realizate la comanda, raspunzand gusturilor si exigentelor specifice fieca­rui client, adaptandu-se perfect unei arhitecturii contemporane sau clasice. Compania Panto asista proprii clienti inca din faza de proiectare, oferind o consultanta cu caracter tehnico-estetic prin intermediul unui personal specializat, competent, bine instruit. Compania italiana Panto este prezenta in Romania prin Panto Romania S.R.L.

SC Panto Romania SRL
Sos. Pipera-Tunari nr.17
Voluntari, jud Ilfov, Romania
Tel: 021 267 44 05
Fax: 021 267 44 07
E-mail: info@pantoromania.ro
Web: www.pantoromania.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.