Home » Domenii » Oferte de Munca » Pardoseli de la Interfloor System

Pardoseli de la Interfloor System
Gama de produse Interfloor atinge peste 2000 de sortimente, de la pardoseli si tapet PVC, pardoseli epoxidice si turnate, pardoseli suprainaltate pana la game complete de scule montaj pardoseli.

Datorita gamei de produse din portofoliu, Interfloor ofera solutii tehnice durabile pentru toate tipurile de pardoseli si o gama completa de pardoseli calde: pardoseli si tapet PVC, pardoseli sportive, mocheta pentru birouri si hotel, pardoseli suprainaltate, pardoseli epoxidice si turnate, accesorii pentru pardoseli si pereti cat si o gama completa de scule montaj pardoseli Janser. „Echipa Interfloor numara astazi peste 35 de angajati si ne mandrim cu faptul ca peste 70% dintre acestia sunt tehnicieni si ingineri cu peste 10 ani de experienta in domeniul comercializarii si instalarii de pardoseli calde”, declara reprezentantii companiei.
In spitale si laboratoare sunt necesare sisteme de pardoseli care sa reziste dezinfectarilor si decon­taminarilor repetate. Interfloor ofera o gama com­pleta de astfel de pardoseli si accesorii destinate domeniului sanitar in conformitate cu legislatia europeana: pardoseli PVC antibacteriale, tapete PVC pentru pereti, balustrade (maini curente), protectii pereti si colturi.

Pardoselile din beton sau sapele pe baza de ciment, fara o protectie adecvata a suprafetei nu rezista in timp diveselor solicitari mecanice, chimice si termice la care sunt supuse. In mediul comercial, sanitar, industrial, privat, la interior sau exterior este recomandat intotdeauna un sistem de protectie adecvat fiecarui tip de solicitare prevazuta in specificatia tehnica. Compania ofera un pachet complet de produse prin comercializarea de sisteme de protectie a peretilor. Acestea au diferite aplicatii, cele mai uzuale fiind protectiile peretilor, protectiile usilor, protectii pentru colturi si maini curente. Toate aceste produse sunt conforme si respecta toate normele si standardele europene in vigoare.
Policlorura de vinil sau PVC-ul cum este cunoscut, este astazi unul dintre cele mai utilizate tipuri de material plastic in domeniul pardoselilor calde.

Pardoselile din PVC Gerflor comercializate de catre Interfloor sunt slabe conductoare de caldura, antistatice si pot fi prelucrate foarte usor. Proprietatile pardoselilor PVC pot fi adaptate diferitelor cerinte prin adaosul de stabilizatori, agenti de flexibilizare, tratamente anbibacteriale si fungice, etc.  Sunt disponibile  intr-o paleta extrem de variata de culori, modele si decoruri, in diferite forme, in rola sau placi (patrate).
Utilizarea pardoselilor din PVC ofera posibilitatea unor utilizari extrem de variate de la scoli, gradinite, spatii publice la magazine, birouri, spatii industriale si in mijloacele de transport. O alta categorie de pardoseli din PVC sunt cele destinate salilor de sport. Aceste tipuri de pardoseli din PVC sunt dezvoltate si fabricate in stransa legatura cu federatiile internatioanale de sport pentru a veni in intampinarea tuturor solicitarilor din fiecare ramura sportiva.

Flexibiltatea si orientarea catre nevoile clientului sunt factori cheie ai succesului companiei. De peste 6 ani Interfloor vine in intampinarea clientilor cu solutii durabile si care sa respecte toate cerintele de calitate, mentenanta cat si un pret corect. “Suntem o companie tanara, in plina ascensiune iar acest lucru se datoreaza echipei cat si a cooperarii apropiate cu clientii nostri in spiritul unui parteneriat durabil si a unei relatii foarte deschise. Ne dorim ca in final sa fim multumiti impreuna de munca depusa”, spun reprezentantii companiei.

SC Interfloor System SRL
Str. Rasuri, Nr. 1A, Bucuresti
Tel.: +40 21 211 31 38
+40 31 805 60 24
+40 31 805 60 25
Fax: +40 21 211 25 74
E-mail: office@interfloor.ro
Web: www.interfloor.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.