Home » Domenii » Acoperisuri » Parteneriat intre Lindab si Baxi

Parteneriat intre Lindab si Baxi
Lindab Romania si Baxi Romania au incheiat un parteneriat in vederea oferirii de solutii integrate de invelitori si panouri solare.

In cadrul colaborarii, Lindab va asigura sisteme pentru fixarea panourilor solare pe acoperis, iar BAXI va oferi consultanta si training specializat in montarea panourilor solare.
Principalul segment de produse Lindab vizat de acest parteneriat este Lindab Protectline - elementele de siguranta pentru acoperisuri. Acesta reprezinta un sistem complet de componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis. Astfel, montatorii care desfasoara lucrari de montare si intretinere pe acoperis pot lucra in conditii de maxima siguranta. 
In cadrul parteneriatului, Baxi Romania ofera traininguri specializate pentru fixarea panourilor solare, dedicate montatorilor de tigla metalica din reteaua de parteneri nationali Lindab. Pana in prezent au beneficiat de training Baxi peste 60 de montatori din intreaga tara.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.