Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » ARACO solicita autoritatilor plata TVA-ului la facturare

ARACO solicita autoritatilor plata TVA-ului la facturare
ARACO atrage atentia asupra faptului ca plata TVA-ului la facturare, si nu la incasarea facturilor, amplifica in mod nepermis situatia financiara negativa a companiilor de constructii.

Pentru limitarea riscurilor cu care se confrunta sectorul constructiilor, ARACO propune reprezentantilor autoritatilor centrale, locale, guvernului, Parlamentului si Presedintiei punerea la dispozitia partenerilor sociali a proiectului de Cod fiscal si acceptarea platii TVA la incasarea facturilor si nu in  avans, la facturare; negocierea si promovarea unui plan actualizat de masuri anticriza care sa tina cont de noile ipoteze macroeconomice si de necesitatea majorarii surselor de finantare a investitiilor publice in Romania; crearea unui mecanism de subventionare a dobanzilor de catre stat, in proiectele de  reabilitare termica pentru creditele acordate autoritatilor locale sau asociatiilor de proprietari, masura care sa implice si sistemul bancar sau numai CEC in acest program; promovarea urgenta a Normelor de aplicare pentru Legea 220/2008 privind unele masuri de eficientizare a consumului de energie; finalizarea imediata a platilor aferente creantelor din 2008.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.