Home » Domenii » Lucrari Speciale » Gama larga de culori si modele pentru produsele BIO Ferestre si Usi

Gama larga de culori si modele pentru produsele BIO Ferestre si Usi
Amenajarea unui imobil implica luarea unor decizii esentiale. Multitudinea de posibilitati existente in piata fac si mai dificila alegerea materialelor potrivite. In ceea ce priveste ferestrele si usile, o alegere ar putea fi gama BIO W&D.

Motivele pentru care optam pentru tamplarie din lemn sunt bine cunoscute, atat cele care tin de aspectele tehnice cat si cele estetice: duritate, rezistenta, durata de viata intelungata, bun izolator termic si fonic, eleganta, naturalete, texturi si culori greu de egalat de alte tipuri de materiale.
Realizata de artizani ai lemnului, ferestrele si usile din gama BIO W&D de la Smart Media sunt fabricate la comanda, distincte, durabile si in acord cu intreaga amenajare


Sunt disponibile intr-o paleta foarte larga de culori si modele, avand posibilitatea de a personaliza fiecare proiect constructiv in parte. Calitatea si finisajul impecabil al produselor cat si serviciile de punere in opera, executate la inalte standarde de calitate, definesc pricipiile care stau la baza activitatii companiei Smart Media. 
Inchiderile exterioare sunt echipate cu sticla termoizolanta de constructie sau 4-16-4 mm float, existand o multitudine de optiuni in ce priveste tipul de sticla folosit (transparent, colorat in masa, reflexiv, antiefractie, sablat, bombat etc). Sticla termoizolanta se monteaza si se fixeaza in rama fixa sau cercevea mobila cu ajutorul sipcilor de sticla. Aceasta sipca are dimensiuni si sectiuni bine determinate de forma si sectiunea frizurilor din care este construita inchiderea respectiva. Sipcile se confectioneaza din material lemnos, avand aceleasi caracteristici calitative si tehnice ca si restul materialului lemnos folosit la fabricarea inchiderilor.
Usile de intrare in mod obligatoriu sunt echipate cu feronerie de siguranta cu inchidere multipunct prin comanda centrala. Feroneria asigura o manevrare facila a usilor si ferestrelor fiind disponibila in varianta cu deschidere laterala, batanta, oscilo-batanta iar prin elementele complementare (dispozitiv de aerisire, maner fereastra cu posibilitate de inchidere cu cheie).


Suruburile reglabile dau posibilitatea unui reglaj fin, astfel asigurand functionarea ireprosabila a partilor mobile. Chederele de etanseizare, atat cel primar cat si cel secundar sunt de provenienta germana si suedeza, fabricat conform normelor prescrise de ISO 9001.
Chederul este fabricat din elasto-polimer modificat rezistent la uzura, capacitate intarziata de imbatranire, astfel garantand ani indelungati pentru asigurarea unei bune etanseizari. Totodata se incadreaza in normele ISO 14001 referitor la protectia mediului inconjurator.
Compania Smart Media recomanda clientilor sai solutii constructive de calitate si investitii in produse a caror eficienta poate fi garantata timp indelungat. Accentul pus pe calitatea materialelor, fie ca vorbim de tamplarie, geam, elemente de prindere si inchidere, ferestrele trebuie sa se integreze armonios in intreg ansamblul constructiv din care fac parte.


Portofoliu de lucrari:
Compania Smart Media s-a lansat in anul 2003 ca producator de ferestre si usi din lemn startificat. Proiectele executate: Colegiul National Mihai Eminescu, peste 1000 mp, o cladire din patrimoniul national, Muzeul Gazului Medias si reabilitarea vechilor ziduri de aparare ale Timisoarei, „Bastionul”, numeroase lucrari la cladiri comerciale si rezidentiale.

SC Smart Media SRL
Str. Principala, Mediesul Aurit,
Jud. Satu Mare
Tel.: +40 261 839 905
E-mail: info@biowind.ro
Web: www.biowind.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.