Home » Domenii » Arhitectura - Proiectare » Vila House: Investitorii particulari vor astepta vremuri mai bune

Vila House: Investitorii particulari vor astepta vremuri mai bune
Vila House s-a lansat in anul 2003 ca firma de arhitectura, iar obiectivele principale au fost obtinerea unei identitati proprii din punct de vedere conceptual precum si capacitatea de a scurta termenele de predare ale documentatiilor realizate.

Criza financiara sau economica ne afecteaza la fel cum sunt afectate si bancile. Intarzierea incasarii facturilor emise cu multe luni de zile in urma, mai ales din partea statului, determina intarzierea platilor facturilor furnizorilor nostri si bineinteles, la plata taxelor izvorate in urma activitatii... De altfel, acest relanti ii determina pe cei care doresc sa dezvolte o afacere sau chiar sa investeasca in constructia unui imobil (indiferent de destinatie) sa amane sau chiar sa anuleze planurile de investitii. Din pacate, proiectele dezvoltate de stat vor fi singurele viabile, si asta din motivul ca este nevoit sa absoarba banii alocati de comunitatea europeana. Investitorii particulari vor astepta vremuri mai bune. A crede ca cifra de afaceri ar putea creste in aceasta perioada este o utopie. Important este sa reusim sa rezistam in primul rand la atacurile sustinute ale statului ce incearca sub orice forma sa suprime posibilitatile de supravietuire ale intreprinzatorilor particulari”, spun reprezentantii firmei.

Perspective
Ca orice companie, acum atentia se indreapta asupra eficientizarii activitatii si bineinteles, a reducerii costurilor. O foarte mare importanta o are dezvoltarea individuala profesionala a fiecarei persoane din firma. Activitatea de proiectare implica cunostinte in multe domenii conexe. Cunoasterea si experienta determina nivelul calitativ al proiectului si in consecinta, satisfactia clientului.

Domenii de activitate
Cele mai importante domenii ale companiei sunt: proiectare, consultanta in proiectare, antreprenoriat si evaluare imobiliara. Toate domeniile de activitate au avut si au aceleasi obiective inca din momentul infiintarii companiei. Cu toate acestea, fiecare domeniu in parte s-a dezvoltat in functie de cerintele aparute in mod firesc in piata. Dezvoltarea de care a beneficiat compania Vila House s-a datorat 100% muncii unei echipe de profesionisti.
Consultanta pentru obtinerea
fondurilor europene
Vila House ofera consultanta in elaborarea documentatiilor tehnice pentru obtinerea fondurilor europene. Cei care doresc sa acceseze fondurile europene pot gasi la noi raspunsuri la toate intrebarile si mai ales, solutii la problemele ridicate. Suntem parte a unui grup de lucru cu o buna experienta in acest domeniu. Cea mai mare problema care se poate gasi la accesarea fondurilor europene este mentalitatea de functionar public care citeste litera si nu citeste legea.

Vila HouseAlte Domenii:
► Consultanta in proiectare
Studii de Marketing
Studii de piata • Consultanta pentru obtinere fonduri europene
Intocmire cereri accesare fonduri europene
Servicii:
Planuri Urbanistice Zonale
Planuri Urbanistice de Detaliu
Arhitectura
Rezistenta
Expertize tehnice
Instalatii electrice
Instalatii termice
Instalatii sanitare
Studii de fezabilitate
Studii de impact asupra mediului
Scenarii de Securitate la incendiu
Calculul coeficientului de izolare termica
Obtinerea avizelor necesare obtinerii Autorizatiei de Construire.

Cele mai importante proiecte realizate pana in prezent
Toate proiectele au fost importante. Pentru noi importanta este satisfactia clientului - multumirea sa. Odata implicati in aceasta meserie, nu se pot face discriminari daca proiectul este mare sau mic. Mai important este ca acel client sa inteleaga ca respectarea proiectului da valoare constructiei.
Restaurare si modernizare centru istoric Piata Ovidiu din Constanta. Elaborarea proiectului de reamenajare urbana a Pietii Ovidiu din Constanta a avut la baza urmatoarele principii generale:
respectul pentru istorie;
pastrarea caracterului intim, la scara umana, a interiorului pietei;
crearea unei imagini simbol, prin marcarea pe cornisa cu doua turnuri dematerializate, din sticla, unite intre ele cu o pasarela;
la nivelul pietei reamintirea vechilor cladiri disparute prin mentinerea in unele cazuri a fatadelor sau in alte cazuri a unor elemente de fatada mai interesante;
incadrarea marii in spectacolul din Piata Ovidiu prin crearea unui ax intre Muzeul de Istorie si portul ambarcatiunilor.
Baza agreement - tratament Baile Nicolina;
Complex turistic Conac Alexandrescu din Poiana Brasov;
Proiectare si amenajare cladiri de birouri:
Libra Bank, MV Company,
VS Company etc.
Locuinte individuale

 

Birou arhitectura
vila house
Aleea Emil Botta, nr. 2,
Bl. M108, Sc. 1, Ap. 18, Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax: +40 21 323 30 80
E-mail: office@vila-house.ro
www.vila-house.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.