Home » Domenii » Instalatii » Pompe de caldura aer-apa de la Mitsubishi Electric

Pompe de caldura aer-apa de la Mitsubishi Electric
In doar cateva minute, cu ajutorul pompei de caldura Mitsubishi se obtine o caldura confortabila - mai rapid si mai convenabil decat cu mult prea lentele sisteme de incalzire cu combustibil lichid sau gaz.

 Tocmai in conditiile unor temperaturi sub zero, aparatul exterior trebuie sa ofere performante de varf. Prin inteligenta si patentata sa capacitate de functionare in conditiile unor temperaturi exterioare extrem de scazute, pompa de caldura Mitsubishi ofera performante maxime, pentru asigurarea unui climat confortabil al camerei.

Chiar si la temperaturi de -15 grade C, pompa Mitsubishi lucreaza la capacitate/eficienta maxima, in conditiile in care pompele concurente nu reusesc sa lucreze decat la 60% din capacitate.

Avantajele pompei Mitsubishi:

- Racire interior: 19° – 32 °C (uscat) 15° – 23 °C (umed)

- Exterior: –15° – 46 °C (uscat)

- Incalzire interior: 17° – 28 °C (uscat)

- Exterior: –25° – 35 °C (uscat)


La T&T CONSULT SRL poate fi gasita toata gama de echipamente de incalzire neconventionale (pompe de caldura, sisteme solare cu aport la incalzire, etc.)

- Generatia 1=Tout ou Rien (On/Off);

- Generatia 2 = Inverter;

- Generatia 3 = Power Inverter;

- Generatia 4= Injectie rapida (Mitsubishi)

SC T&T consult SRL
Sos. Kiseleff Nr. 13
Tel.: 021 223 33 71
Fax: 031 405 92 33
E-mail:
office@termosolare.ro
www.termosolare.ro


 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.