Home » Domenii » Instalatii » Energia solara - solutie economica si pentru iluminatul stradal

Energia solara - solutie economica si pentru iluminatul stradal

Energia solara elimina dependenta fata de costurile in continua crestere, necesare utilizarii energiei electrice in timp ce corpurile de iluminat stradal au design robust, fiind gandite pentru folosinta indelungata, si nu necesita mentenanta.
Se elimina executia de santuri, cablare, instalarea de tranformatoare si costurile de intretinere a retelei clasice de iluminat stradal. Sistemele solare, sigure pentru mediul inconjurator, beneficiaza de ultima tehnologie in domeniu si se adreseaza atat administratiilor publice, precum si persoanelor juridice, pentru proiecte noi sau existente, putand reduce costurile lunare cu 100%,
Incepand din 2008, astfel de sisteme solare, produse de SolarPath Inc din Statele Unite, sunt aduse si in Romania de SolarArt. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.