Home » Real Estate » Ansambluri Rezidentiale » Cosmopolis priveste cu optimism in 2009

Cosmopolis priveste cu optimism in 2009
Proprietarii locuintelor Cosmopolis vor lua in primire spatiile treptat pana in martie 2009

Cosmopolis priveste cu optimism in 2009
17 decembrie 2008 - Cosmopolis, primul oras european din Romania, incheie 2008 cu rezultate solide si asteptari optimiste pentru anul ce urmeaza.
Una dintre cele mai evidente realizari este finalizarea primei faze de constructie, cu 8 luni in avans fata de planul stabilit la inceputul proiectului. Astfel in luna decembrie 2008 au inceput livrarile celor 565 de apartamente, dintre care 36 de blocuri si 8 vile. Proprietarii locuintelor Cosmopolis vor lua in primire spatiile treptat pana in martie 2009, cand toate lucrarile de amenajare vor fi incheiate.
Suma investitita pana acum de dezvoltatorul Opus Land Development S.A., este de 80 de milioane de euro, din care 20% a alocat lucrarilor de infrastuctura aferente primelor doua faze ale proiectului. Vanzarile au atins o medie de 100 apartamente pe luna, iar in perioada vacantei de vara de 35-60 de apartamente. Doar in ultimele doua luni ale anului s-au inregistrat stagnari.
Imprumutul de 57 de milioane de Euro primit de la partenerul GarantiBank, precum si avansul incasat pentru aproximativ 1200 de apartamente contractate, ii ofera dezvoltatorului stabilitatea necesara pentru a finaliza cele 2 faze de constructie anuntate.
" Desi ne asteptam ca in primele trei luni ale anului viitor sa avem o stagnare a vanzarilor, date fiind schimbarile pe care le traversam cat si inceputului de an, credem ca din a doua jumatate a anului lucrurile se vor aseza pe piata. Mai mult, odata cu mutarea oamenilor in apartamente, proiectul va deveni tangibil, convingator si va indeplini toate promisiunile de lansare. Ne bazam pe experienta dobandita in proiectele anterioare, pentru ca ceea ce noi construim este un oras in adevaratul sens al cuvantului. Este un angajament de lunga durata, fazele de constructie desfasurandu-se pe o perioada de cel putin 7 ani. Suntem multumiti si mandrii de rezultatele pe care le-am atins in doar 14 luni de la deschiderea santierului. Cosmopolis continua lucrarile de constructie." a declarat domnul Murat Kavurga Director General Opus Land Development SA.
Cosmopolis anunta ca nu intentioneaza sa modifice preturile in viitor, dar garanteaza rambursarea diferentei de pret pentru apartamentele achitate, in cazul in care costul pe metru patrat se va deprecia si implicit va duce la scaderea preturilor de lista Cosmopolis.
Cosmopolis, primul oras european construit in Romania, este dezvoltat de compania Opus Land Development S.A., parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european. 60% din suprafata Cosmopolis este dedicat exclusiv spatiului verde, urmand a se planta 10,000 de arbori, plus gazon si plante ornamentale, pana la finalizarea proiectului. 40% va fi destinat locuintelor, spatilor comerciale si altor facilitati.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.