Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » BCR incurajeaza operatiunile fara numerar

BCR incurajeaza operatiunile fara numerar
BCR a modificat politica de comisioane pentru operatiunile desfasurate prin intermediul contului curent, de catre persoanele fizice si persoanele fizice autorizate.

Prin aceasta masura, incepand de la sfarsitul anului 2008, pentru un numar de 12 operatiuni si servicii, comisioanele aferente sunt reduse la zero, printre care: intocmirea contractelor de garantie imobiliara de catre personalul bancii; eliberarea scrisorii de bonitate/referinta; transmiteri prin fax privind diverse mesaje ce privesc activitatea bancara, solicitate de client; consultarea arhivei CRB (pentru alte scopuri decat obtinerea de credite).
Totodata, comisioanele privind depunerile de numerar in conturile altor clienti la ghiseele bancii, retragerile de numerar, la ghiseele bancii, platile intrabancare in valuta si vanzarea de cecuri comerciale se modifica in scopul redirectionarii clientilor catre alternative mai avantajoase, ce vizeaza efectuarea de operatiuni fara numerar.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.