Home » Domenii » Acoperisuri » Wetterbest® Gladiator - un nou profil de tigla metalica pe piata romaneasca

Wetterbest® Gladiator - un nou profil de tigla metalica pe piata romaneasca
Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a lansat Wetterbest® Gladiator, un sistem de invelitori metalice unic in Romania.

Inspirat din eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce in prim plan profilul roman cu simetrie fata de axa longitudinala. Un avantaj important al noului produs il constituie pierderile mai reduse de material comparativ cu tigla metalica clasica. Astfel, clientii Wetterbest® au posibilitatea sa achizitioneze un produs premium la un pret asemanator cu cel al unui produs clasic.   Un alt avantaj este durata medie de viata a noului profil Wetterbest® Gladiator de 50 de ani, fiind potrivit deopotriva pentru constructii noi, cat si pentru lucrari de renovare. Compania asigura o garantie de 10 ani pentru vopseaua pe baza de poliester si de 30 de ani pentru vopseaua pe baza de poliuretan.

Noua linie de productie face parte dintr-un program sustinut de investitii de peste 1,5 milioane de euro in perioada 2015 - 2016. Compania si-a propus sa livreze din fabrica de la Baicoi peste 200.000 mp de Wetterbest® Gladiator pana la finalul anului 2016.

“Prin lansarea noului produs, am devenit singurul producator autohton al celor patru profiluri distincte de tigla metalica: Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic si Wetterbest® Gladiator. Vom continua sa investim in produse de calitate, inovatoare, care sa raspunda cererii in crestere de sisteme premium de invelitori. Ne dorim sa ne consolidam pozitia pe piata rezidentiala, iar diversificarea portofoliului de produse face parte din strategia noastra”, a explicat Dragos Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco.

 

 

Depaco detine la fabrica din Baicoi cea mai mare capacitate de productie de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din Romania, respectiv 30 de linii automate si patru hale de productie, precum si cea mai moderna linie de fabricatie de accesorii pentru drenaj din Romania. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 83 de milioane de lei, iar anul acesta obiectivele vizeaza atingerea nivelului de 100 de milioane lei. Brandul Wetterbest detine o cota de piata de aproximativ 17%.


Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.