Home » Domenii » Instalatii » Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Life

Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Life
Noua gama Valena Life beneficiaza de cunostintele acumulate la nivel global de catre Legrand si ofera astfel solutii din ce in ce mai performante pentru segmentele rezidential si tertiar: o gama completa de intrerupatoare si prize, precum si solutii multimedia si alte dispozitive pentru un control inteligent al spatiului.

Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea gamei de aparataj de camp Valena Life.

Romania este una dintre primele tari din Europa in care Legrand prezinta noua gama, fiind o piata strategica la nivelul Grupului.

Noua gama Valena Life beneficiaza de cunostintele acumulate la nivel global de catre Legrand si ofera astfel solutii din ce in ce mai performante pentru segmentele rezidential si tertiar: o gama completa de intrerupatoare si prize, precum si solutii multimedia si alte dispozitive  pentru un control inteligent al spatiului.

“Pentru romani, Legrand este deja un sinonim pentru calitate in materie de produse electrice, insa obiectivul nostru este sa depasim in permanenta asteptarile. Lansarea gamei Valena Life impune un nou standard: mecanismul inovator, designul modern si cele peste 150 de functiuni reprezinta beneficii importante atat pentru instalator, cat si pentru consumatorul final, care este invitat sa isi exprime stilul personal si sa se bucure totodata de solutii moderne care acum ii sunt la indemana.“  a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

Mecanismul inovator Valena In’Matic este cel mai performant mecanism din clasa sa si succesorul renumitului mecanism Pro21, care a revolutionat piata de aparataj de camp. In’Matic este sigur, fiabil si performant, multumita bornelor automate, sistemului de gheare cu dinti dubli, protectiei pentru copii integrate in mecanism si suportului izolat care imbina rezistenta metalului cu protectia oferita de plastic impotriva socurilor electrice. In plus, elementele inovatoare asigura reducerea timpului de montaj cu pana la 50%.

Valena Life ofera consumatorilor romani un set complet de produse, pentru solutii de actualitate, in ton cu tendintele globale de ultima ora: functiuni inovatoare cum sunt priza mixta, formata din priza simpla si incarcator USB, care poate inlocui o priza traditionala fara a schimba cablarea si doza; intrerupatoare pentru economie de energie; rama pentru 2 prize duble instalate multi-post; modul bluetooth ce poate fi conectat la sistemul de difuziune sonora pentru redarea muzicii direct pe pe smartphone/tableta/mp4.

Noua gama include de asemenea prize duble USB si numeroase solutii multimedia, solutii pentru spatiile de birouri, solutii de administrare a incalzirii si control radio, prin care consumatorii pot controla wireless iluminatul si storurile atat din casa, cat si de la distanta cu ajutorul aplicatiei pentru dispozitivele cu iOS si Android.

Noutatile cu care vine gama Valena Life sunt prezente nu doar la nivel de tehnologie, ci si la nivel de design, astfel ca liniile produselor sunt deopotriva simple si rafinate. Curbele discrete ale intrerupatorului si delicatetea liniilor definesc supletea acestuia, creand impresia ca pluteste langa perete.

Cele 16 finisaje disponibile pentru rama si cele 3 finisaje disponibile pentru placa mecanismului sunt inspirate de tendintele actuale, invitand utilizatorii sa-si decoreze casa in stilul care ii reprezinta: de la cele clasice, contemporane pana la cele indraznete si expresive.

Dezvoltarea noii platforme Valena a reprezentat o prioritate strategica pentru Grupul Legrand si a presupus peste 85.000 ore de cercetare si crearea a peste 2500 de produse. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.