Home » Domenii » Acoperisuri » Afacerea celui mai mare producător de acoperişuri metalice din Europa este în creştere în România

Afacerea celui mai mare producător de acoperişuri metalice din Europa este în creştere în România
Grzegorz Syudila, managerul Viking Pruszyński estimează o creştere cu până la 10% a pieţei locale de acoperişuri în următorii ani.

  Afacerile producătorului polonez de tiglă metalică Blachy Pruszynski, la nivel european sunt în creştere, iar cifra de afaceri a reprezentanţei din România a  celui mai mare producător de acoperişuri metalice din Europa  a înregistrat o creştere de 9% în 2014 până la 57,6 milioane de lei, în contextul în care piaţa de profil a stagnat. Din punct de vedere cantitativ, datele companiei indica o majorare cu 11% a vânzărilor calculate în metri pătraţi, anul trecut fiind livrate pe piaţa două milioane mp de învelitori metalice pentru acoperişuri. "În cei şapte ani de activitate a firmei Viking Pruszyński în România, am furnizat aproape 10 milioane mp de tigla metalică, ceea ce înseamnă aproximativ 50.000 de acoperişuri. Aceste date ne situează, de câţiva ani, în topul producătorilor de învelitori metalice din ţara noastră", a declarat Grzegorz Siudyła, directorul general al companiei. Estimările sunt mai bune pentru anul în curs, având în vedere previziunile de creştere economică a României, precum şi dinamizarea cererii venite din partea dezvoltatorilor imobiliari şi a beneficiarilor individuali. În aceste condiţii, managerul Viking Pruszyński estimează o creştere cu până la 10% a pieţei locale de acoperişuri în următorii ani. Creşterea preferinţei clienţilor pentru produse încadrate în segmentul high-end este confirmată de faptul că peste 55% din vânzările companiei vizează ţiglele metalice cu acoperire de poliester mat.

Viking Pruszynski  susținător al performanței în sport

Viking Pruszynski, unul dintre cei mai importanţi producători și furnizori de produse pentru

acoperișuri din România, este, de trei ani, alături de sportivi români pe care i-a sponsorizat și continuă să o facă la câteva competiții în care voința, puterea și inteligența sunt principalele elemente care trebuie demonstrate.

După ce, acum trei ani, a sponsorizat echipa de fotbal ”Petrolul Ploiești”, Viking Pruszynski a început să finanțeze  participarea individuală a unor sportivi în competiții românești și internaționale, de la luptele de Super Kombat și la cursele de enduro, până la curse de raliu de viteză în coastă.

Toate – sporturi dedicate celor mai duri bărbați, în care efortul, inteligența și puterea sunt duse la extrem pentru că unul singur să cucerească laurii victoriei. Sporturi care, în alte vremuri, ar fi fost turniruri, pugilat, lupte greco-romane ori întreceri cu care de luptă.

Numai anumiți bărbați, cu simțul ”lupului alfa” știu și înțeleg mentalitatea sportivului care se aruncă în aceste întreceri! Trebuie să fii, la rândul tău, un spirit sportiv, nu numai un iubitor al sportului în general, pentru ca să vezi și să înțelegi munca enormă pe care o depune un om – cel mai adesea un tânăr abia intrat în rândul bărbaților – pentru ca, mai întâi să participe și mai apoi să fie cel mai bun 

dintre toți cei cu care concurează! Abia atunci recunoști valoarea și, din ”prea plinul” tău material, dar și emoțional, vrei să participi cu inima la efortul sportivului, să fii în pas cu el în această întrecere, să-l ajuți să ajungă la ”finish” și să împărtășești cu el bucuria victoriei! Sportivi despre care vom mai auzi, grație gestului simplu, omenesc și sportiv al unui manager de companie privată care știe ce este efortul în întrecerea zilnică pentru a fi cel mai bun!

" Am încercat să identificăm calitatea acoperișurilor oferite de Viking Pruszynski, cu forța, capacitatea de concentrare, puterea și inteligența unor sporturi în care această asociere să fie 

evidentă! Este o onoare pentru noi că putem susține sportivi atât de valoroși" a afirmat, directorul general al Viking Pruszynski, Grzegorz Siudyla .

“Abia aştept să intru din nou în ring şi să reprezint România” a declarat Amansio Paraschiv. Sportivul prahovean a luptat anul trecut la gală Superkombat Fighting Championship de la Ploieşti, în care a reuşit să câştige titlul mondial New Heroes la categoria mijlocie.” Nu aş fi putut câştiga titlul mondial dacă nu aş fi avut susţinere fanilor şi a sponsorilor. Mulţumesc companiei Viking Pruszynski pentru faptul că m-a sprijinit financiar şi pentru faptul că mi-a fost alături şi la bine şi la rău.”  a punctat Amansio Paraschiv.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.