Home » Domenii » Investitii Publice » Călugăriţa, una dintre microhidrocentralele deținute de Hidroelectrica, noua achiziție a Arhiepiscopiei Argeșulu

Călugăriţa, una dintre microhidrocentralele deținute de Hidroelectrica, noua achiziție a Arhiepiscopiei Argeșulu
“Călugăriţa”, unitatea amplasată pe râul Valea lui Stan din judeţul Argeş, este achizția Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, potrivit unui comunuicat al companiei.

 

Arhiepiscopia Argeșului a cumpărat microhidrocentrala Călugăriţa de la compania de stat Hidroelectrica, care a scos la vânzare 34 de astfel de unități.
Deși producătorul a organizat mai multe licitații prin care intenționa să obțină peste 20 de milioane de euro, doar două microhidrocentrale au fost vândute. 

“Călugăriţa”, unitatea  amplasată pe râul Valea lui Stan din judeţul Argeş, este achizția  Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, potrivit unui comunuicat al companiei. Cea de-a doua hirdocentrală, Vlădeşti, din bazinul râului Olăneşti, judeţul Vâlcea. a fost cumpărată de firma Roski Air Service SRL.

Prețul unei microhidrocentrale a fost de 1,7 milioane de lei, respectiv 2,3 milioane de lei.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de electricitate din România, mai deţine 128 de microhidrocentrale cu o putere instalată de până la 4 MW fiecare.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.