Home » Domenii » Instalatii » Sommering cauta contracte in alte tari!

Sommering cauta contracte in alte tari!
Sommering cauta sa intre pe piete din lumea araba si cea a Kazahstanului.

Sommering Install isi doreste sa lucreze in Kazahstan sau chiar in Emiratele Unite. " Vrem ca anul acesta sa obtinem cel putin un contract in strainatate, fie de proiectare, fie de executie. Deja ne interesam de modalitatile in care putem patrunde anul acesta in Kazahstan sau Dubai. In luna martie vom participa la un targ imobiliar in Kazahstan, unde speram sa stabilim primele contacte cu dezvoltatorii de acolo", a declarat Rudolf Sommer, directorul general si proprietarul Sommering Install.

In ceea ce priveste activitatea pe piata locala, toate proiectele de lucrari ale firmei au fost suspendate temporar, cauza principala fiind lipsa finantarii din partea dezvoltatorilor. Proiectele oprite temporar sunt Chitila Residenz, BelleVue Residence Brasov si Global City.
"Anul acesta va fi foarte greu, pentru ca de la inceputul anului s-au anuntat suspendarile proiectelor la care lucram, insa acestea nu vor fi reziliate, lucrarile urmand sa fie reluate intr-un termen de circa 86 de zile potrivit contractului", explica Sommer. Compania a depus oferte in acest an pe segmentul de office si retail din Bucuresti si pe cel hotelier in Cluj, contracte care vor mentine businessul Sommering la nivelul din 2008.
"Pentru noi criza financiara nu reprezinta decat o sperietura din partea investitorilor, insa am trecut prin moment si mai grele. Criza a fost in ultimii doi ani, cand nu reuseam sa angajam oamenii de care aveam nevoie. In plus, primeam circa 10 cereri de credite pe zi din partea angajatilor, care au acum un nivel de indatorare de circa 70%", spune Sommer.
Lucrarile de instalatii si racorduri ale instalatiilor ocupa circa 30% din piata constructiilor, echivalentul a circa 4 mld. euro, potrivit estimarilor companiei. Sommering Install a fost infiintata in 1995 si asigura servicii integrate de proiectare, executie, service/mentenanta in domeniul instalatiilor.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.