Home » Domenii » Constructii Civile » Un alt fel de mall in cartierul bucurestean Titan

Un alt fel de mall in cartierul bucurestean Titan
Sonae Sierra si Caelum Development – dezvoltatorii noului centru comercial ParkLake, au incredintat companiei austrice Strabag realizarea lucrarilor structurale in apropierea Lacului IOR din cartierul bucurestean Titan, o investitie de 180 de milioane de euro.

Proiectul, care a demarat in luna decembrie a anului trecut, prevede o arhitectura deosebita, integrarea cu parcul si lacul IOR, astfel ca designul sa imprime intregului ansamblu ideea de natura, de ecologie. In acest sens, legatura dintre mall si parc va fi o terasa imensa care va oferi o priveliste directa asupra lacului. 

Viitorul centru comercial, care are o suprafata inchiriabila de 70.000 de metri patrati - din care 70% au fost deja rezervati, va fi inaugurat in 2016 si va cuprinde peste 200 de magazine si o parcare subterana cu 2.600 de locuri.

Printre chiriasii ParkLake Plaza vor deschide aici magazine Cora, Flanco, H&M, Douglas, Zara, Mango.

 

 Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si inchiriaza 82 de centre comerciale cu o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienta pe piata europeana de investitii imobiliare.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.