Home » Domenii » Amenajari Interioare » Iata cum poti amenaja un spatiu de doar 24 mp

Iata cum poti amenaja un spatiu de doar 24 mp
hiar daca locuiesc singuri, unii oameni prefera apartamente de 2-3 camere, in care sa se simta in largul lor. Problemele cele mai mari se pun atunci cand vine vorba de intretinerea unui astfel de spatiu, pastrarea curateniei sau mutatul si aranjatul mobilierului greoi.

 
Christian Schallert a amenajat totul cu multa creativitate, cu toate ca locuieste in doar 24 de metri patrati, el a studiat diferite reviste de specialitate, unde a gasit o multime de sfaturi practice pentru amenajarea eficienta a unui apartament de mici dimensiuni. Nu este adeptul luxului, de aceea considera ca omului ii sunt necesare doar cateva lucruri esentiale: asternuturi curate, o saltea confortabila, un frigider, apa curenta si un cuptor la care sa poata gati atunci cand are nevoie. Dar ceea ce este cu totul surprinzator e amenajarea ingenioasa a tuturor lucrurilor ce stau atat de bine ascunse in spatele usilor.Chiar daca locuiesc singuri, unii oameni prefera apartamente de 2-3 camere, in care sa se simta in largul lor.
Problemele cele mai mari se pun atunci cand vine vorba de intretinerea unui astfel de spatiu, pastrarea curateniei sau mutatul si aranjatul mobilierului greoi. Daca ar fi sa ne gandim la o alternativa, cu siguranta un bun exemplu ar putea fi locuinta confortabila a acestui tanar, care, intr-un spatiu redus, are la indemana toate utilitatile necesare.
Cand a vizionat pentru prima data spatiul unde urma sa-si amenajeze locuinta, Christian a mers impreuna cu parintii lui. Acestia au fost destul de circumspecti in privinta apartamentului care nu era deloc primitor… un spatiu intunecat si o somiera veche, asezata intr-un colt.
 

 
Asa cum vedem in imagini, tanarul deschide rapid toate usile si trapele de pe singurul perete fara ferestre, iar ceea ce ne dezvaluie e cu adevarat uimitor. Ne surprinde cu o bucatarie care include tot ce este necesar (frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, spatiu de gatit). Bucataria se continua cu o zona destinata hainelor si articolelor sportive, fiecare la randul sau compartimentata cu maxima eficienta. Patul culiseaza cu usurinta sub balcon iar ziua poate lua forma unei canapele confortabile.
 
Nu avea nevoie de o baie obisnuita, asa ca dusul are forma unui cub de sticla in interiorul caruia a prevazut un mic dulapior, bine ascuns, in care stau asezate produsele de ingrijire. Din acest tablou nu putea lipsi o mica chiuveta, care este montata in imediata apropiere a dusului. Toaleta este un spatiu intim si este ascunsa in peretele tip „Lego”. In interiorul ei, Christian a amenajat chiar si un mic raft cu reviste si carti.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.