Home » Domenii » Energie » RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE Lider in lupta pentru un viitor curat a energiilor regenerabile si eficientei energetice!

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE Lider in lupta pentru un viitor curat a energiilor regenerabile si eficientei energetice!
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - cel mai mare targ insotit de conferinte pe energie regenerabila si eficienta energetica din Romania, revine pentru a VII-a oara la Sala Palatului din Bucuresti, intre 19-21 noiembrie 2014.


Participantii la targ si la conferinte vor afla informatii recente cu privire la Feed in tariff si problemele legislative din Romania, vor intra in contact direct cu experti si cu lideri din domeniul hidroenergiei, vor gasi la un loc intreaga linie de procesare a unei centrale de biogaz si vor invata cum sa isi faca orasele si casele independente energetic.
Din anul 2008, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscuta ca una dintre cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane-cheie si experti din domeniu. Targul ofera numeroase oportunitati si solutii energetice pe o scara larga pentru prezent si pentru viitor.
Evenimentul va gazdui anul acesta peste 90 de expozanti din 12 tari europene din domenii precum: energie solara, hidroenergie, biogaz, co-generare, iluminat cu LED, eficienta energetica
, biomasa, case pasive, energie eoliana si altele. RENEXPO® va gazdui si in acest an Standul Comun German, pe o suprafata de 50m², cu 5 expozanti organizat de Camera de Comert Romano-Germana. Expozantii vor prezenta vizitatorilor noi proiecte, concepte si servicii in domeniu.
In paralel cu targul vor avea loc patru conferinte internationale de specialitate, patru  forumuri, un workshop si alte evenimente conexe in domeniu.
Peste 100 de referenti, reprezentanti ai unor institutii si companii importante din Romania si din strainatate, vor sustine prezentari pe diverse teme din sfera energiilor regenerabile si eficientei energetice. In cele 3 zile de eveniment sunt asteptati peste 400 de participanti la conferinte.
Mai multe informatii despre cel mai mare si important eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si despre conferintele de specialitate care vor avea loc in paralel gasiti pe www.renexpo-bucharest.com. .

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.