Home » Domenii » Energie » Proiectul celei mai moderne sali polivalente din tara va fi prezentat la CONTRACTOR 2014

Proiectul celei mai moderne sali polivalente din tara va fi prezentat la CONTRACTOR 2014
România va găzdui, în noiembrie, la București, Expoconferința Internațională a Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR 2014, unde va fi prezentat proiectul Sălii Polivalente, Cluj-Napoca, în valoare de 19 milioane de euro.

 

România va găzdui, în noiembrie, la București, Expoconferința Internațională a Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR 2014, unde va fi prezentat proiectul Sălii Polivalente, Cluj-Napoca, în valoare de 19 milioane de euro.

 

Cristian Maniţiu, Directorul Executiv al celui mai important constructor sibian specializat în construcții civile și industriale şi printre primii constructori din România, CON-A, va prezenta proiectul pe 10 și 11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

 

Sala multivalentă are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile pentru a permite practicarea mai multor sporturi: baschet, volei, handbal, dar şi gimnastică, box, judo, karate, scrimă, sau dansul sportiv, competiţii internaţionale de dans, congrese internaţionale pentru mai mult de 5.000 de invitaţi și concerte pentru 7.000 persoane.

 

Sala polivalentă este dezvoltată pe cinci nivele: Subsolul servește ca parcare subterană, cu o capacitate de 445 de locuri de parcare și anexe tehnice; Parterul asigură accesele în clădire tuturor categoriilor de participanți – public, atleți, VIP, media și personal administrativ; Primul nivel este dedicat în întregime publicului și include baruri, garderobe și toalete; Structura de rezistenţă este realizată din stâlpi şi grinzi din beton armat şi ansambluri spaţial metalice pentru acoperiş. Fermele ansamblului spaţial al acoperişului (7 buc.) au o deschidere liberă între axele reazemelor de 63,90 m şi de 76,00 m după montaj, fiind fermele metalice cu cea mai mare deschidere liberă construite în ţară până în momentul de faţă; Etajul al doilea este alocat atat publicului cat si VIP-urilor, scara beneficiind de o zona separata de acces, deservita de cabine, bar, sala de conferinte, etc.; La etajul al treilea (elevatie + 14.65m) este zona de acces pentru mass-media.

 

 

Expoconferința Internațională a Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events și organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internaționale organizate de ABplus Events la București, Varșovia și Budapesta. Mai multe aici

 

Website: www.constructii.contractor.com.ro

Facebook: www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.