Home » Domenii » Producatori & Furnizori » Trofeul Superbrands Romania - a doua oara consecutiv pentru Saint-Gobain Rigips

Trofeul Superbrands Romania - a doua oara consecutiv pentru Saint-Gobain Rigips

In cadrul Galei Superbrands-Romania on Stage, Saint-Gobain Rigips a primit pentru a doua oara consecutiv trofeul Superbrands Romania, la categoria “Household & Construction”. Astfel, Saint-Gobain Rigips a obtinut cel mai mare punctaj la categoriile: recunoasterea ca lider, nivelul constant al calitatii, reputatia excelenta,  inovatie si traditia brandului pe piata din Romania.
Rigips® a primit statutul de Superbrand in baza unui riguros proces de selectie si evaluare care ia in considerare criterii precum: calitatea, increderea si diferentierea in piata. Premiul reflecta opiniile a 1,500 de consumatori romani ce au luat parte la studiul realizat pentru Superbrands Romania de catre compania internationala de cercetare de piata IPSOS.
Cartea Superbrands pentru Romania, distribuita la nivel national si international constituie, prin brandurile puternice intrate in program, un exceptional instrument de promovare a potentialului pietei romanesti, oferind o reflectare obiectiva si credibila a tendintelor pietei si a comportamentului consumatorului interesat din ce in ce mai mult de calitate si respect.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.