Home » Domenii » Lucrari Speciale » Cu noile blocuri de zidarie de 50 cm grosime iti poti construi casa in regie proprie si nu vei avea nevoie de termoizolatie suplimentara

Cu noile blocuri de zidarie de 50 cm grosime iti poti construi casa in regie proprie si nu vei avea nevoie de termoizolatie suplimentara
Cu indemanarea ta, materialele YTONG si sfaturile pentru punerea in opera corecta, pe care ti le vor oferi specialistii YTONG, casa construita de tine va prinde contur in mai putin de o luna.

     Daca ai in plan pentru aceasta vara constructia casei mult visate si iti doresti sa o realizezi in regie proprie, YTONG iti propune solutia monostrat eficienta energetic cu cea mai mare grosime de pe piata: YTONG A+ de 50 cm, simplu si usor de pus in opera. 

Cu blocurile de zidarie YTONG A+ de 50cm vei construi rapid si fara a mai fi nevoie sa aplici un sistem suplimentar termoizolator pe fatada casei, intrucat aceste blocuri de zidarie garanteaza cel mai redus nivel de transfer termic. Costurile cu racirea sau incalzirea locuintei vor fi considerabil reduse.
Iti recomandam sa folosesti mortarul YTONG pentru montarea blocurilor de zidarie de 50 de cm. Acesta se aplica in pat subtire si are rolul de a reduce pierderile de caldura prin rosturi. Cu aproximativ un sac de 25 de kilograme vei pune in opera un palet de blocuri de zidarie YTONG A+ de 50 cm. Astfel, datorita consumului de mortar redus si pierderilor minime de material vei beneficia de economii importante in faza de constructie.
   Blocurile de zidarie YTONG A+ de 50 de cm pot fi manipulate foarte usor datorita celor doua manere de prindere laterale. Sistemul de imbinare nut-feder iti va garanta o planeitate a peretelui in plan vertical si un timp de executie scazut.
Cu YTONG A+, vei obtine un cost considerabil mai mic per metru patrat de perete, cu performante apropiate de conceptul Casei Pasive. Climatul interior va fi constant si placut. Casa va dispune atat de protectie ridicata la incendii, cat si de izolare termica si fonica pe toata durata de viata a cladirii. 
Cu indemanarea ta, materialele YTONG si sfaturile pentru punerea in opera corecta, pe care ti le vor oferi specialistii YTONG, casa construita de tine va prinde contur in mai putin de o luna! Pentru un calcul al necesarului de produse YTONG si costurile aferente te rugam sa ne trimiti proiectul casei tale pe adresa proiecte@xella.com sau puteti completa formularul.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.