Home » Domenii » Lucrari Speciale » Promotie Mister Weiss de la Adeplast

Promotie Mister Weiss de la Adeplast
Din data de 22.05.2014, articolul Vopsea Lavabila alba Mr. Weiss 15L va fi insotit, pana la sfarsitul anului curent, de o amorsa gata preparata pentru pereti Sauber Grund 3L.

 Mister WEISS este o vopsea lavabila pentru interior, care asigura o protectie durabila a peretilor, cu grad ridicat de alb si cu o foarte buna putere de acoperire Vopseaua Mr. Weiss se poate nuanta in culori pastel atat in sistemul computerizat AdePlast ColorSystem, cat si in sistemul de nuantare manuala AdePlast SauberColorMix.

Produsul este pozitionat in segmentul medium mainstream, segment caracterizat de o competitie foarte pronuntata. De aceea, Compania AdePlast a decis sa adauge un beneficiu suplimentar consistent adresat consumatorului final, pentru a face produsul mai atractiv la raft.

Din data de 22.05.2014, articolul Vopsea Lavabila alba Mr. Weiss 15L va fi insotit, pana la sfarsitul anului curent, de o amorsa gata preparata pentru pereti Sauber Grund 3L.

  

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.