Home » Domenii » Instalatii » Un nou sistem de ventilatie la Teatrul “Ion Dacian”

Un nou sistem de ventilatie la Teatrul “Ion Dacian”
Teatrul Muzical de Opereta ”Ion Dacian” dispune, din acest an, de cel mai modern sistem de ventilatie la nivel mondial, realizat de o firma romaneasca din domeniu.

  Sistemul, denumit URSA AIR, este realizat dintr-un material care permite ca tubulatura sa se confectioneze direct pe santier – fata de metoda clasica prin care acest proces implica aducerea tubulaturii gata realizate. Metoda este ingenioasa, cu atat mai mult cu cat permite masurarea spatiilor, decuparea materialului, confectionarea tubulaturii si montarea ei pe loc. 

“La acest proiect s-au folosit aproximativ 7.000 de metri patrati de material URSA AIR. Datorita calitatilor acestui produs si a profesionalismului specialistilor in montaj, nu au existat probleme la realizarea instalatiei de ventilare a teatrului, timpul de executie fiind apreciat ca foarte bun”, precizeaza un oficial al companiei.  Materialul este o placa de tip “sandwich”, formata din doua folii de aluminiu special cu un strat de vata minerala la mijloc. 

URSA AIR reduce costurile instalatiilor de ventilatie cu pana la 30% prin pretul materialului si prin reducerea cu aproape jumatate a timpului de montaj al tubulaturii. “Pentru tubulatura clasica din tabla, dupa faza de proiectare, urmeaza  confectionarea in fabrica, transportul tubulaturii (care inseamna in mare parte “aer”) ocuparea spatiilor in santier. Montajul este complicat, mai ales la zonele cu sectiuni mari unde greutatea pieselor este semnificativa. In plus, sunt necesare vizitele in santier, pentru masurarea pieselor speciale de catre specialistii care confectioneaza in fabrica tubulatura.  In cazul tubulaturii realizate cu URSA AIR, toate aceste faze sunt eliminate. Placile sunt aduse direct pe santier, iar echipa de montatori croieste si personalizeaza pe loc tubulatura, punand-o apoi pe pozitie intr-un timp foarte scurt”, a adaugat oficialul. Sistemul URSA AIR se recomanda pentru orice tip de instalatie de ventilatie in cladiri de birouri, hoteluri, blocuri cu instalatii centralizate de climatizare, mall-uri, parcari, mai ales ca are, pe langa toate avantajele descrise mai sus, o greutate redusa si este total ignifug. Echipa URSA AIR, care a dezvoltat acest produs, a primit premiul Innovation ISO pe 7 mai 2014, cu ocazia inaugurarii ISO Trade Fair for Industrial Insulation, in Cologne, Germania. Lansat inca din 2013 pe piata din Europa, URSA AIR cucereste acum piata din Germania. Cateva din cladirile de referinta din aceasta tara sunt deja echipate cu tubulatura de aer conditionat si ventilare URSA AIR. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.