Home » Domenii » Acoperisuri » Bilka Steel inaugureaza a doua linie de productie din acest an

Bilka Steel inaugureaza a doua linie de productie din acest an

Dupa ce, anul trecut, Bilka Steel si-a mutat activitatea intr-o hala de productie de 17.500 mp, anul acesta compania anunta inaugurarea la Brasov  a celei de-a doua linii pentru tigla metalica Clasic care va creste capacitatea de productie cu 30%. Aceasta, impreuna cu cea inaugurata in luna aprilie, face parte din programul investitional demarat la inceputul anului ce se ridica la aproximativ cinci milioane de euro si care se va finaliza in 2016.

“Ne-am propus sa putem onora orice comanda, sa nu ajungem in situatia in care sa nu putem  produce cat se cere. Vrem sa putem livra toate comenzile in doar 24 de ore. Acum calitatea si promptitudinea sunt principalele criterii dupa care clientii iau decizia de a achizitiona tigla metalica, iar pretul le urmeaza. Pentru a reusi sa respectam acest angajament cele doua linii de productie erau absolut necesare”, declara Horatiu Tepes, proprietar Bilka Steel (foto).  

Compania a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, in crestere cu 43 de procente comparativ cu aceesi perioada a lui 2013.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.