Home » Real Estate » Finantare » RESPECT pentru fotabilistii echipei GRECIA!

RESPECT pentru fotabilistii echipei GRECIA!

 Grecia a reuşit o performanţă incredibilă la acest Campionat Mondial şi s-a calificat în optimile competiţiei după victoria în faţa Coastei de Fildeş.

Astăzi joacă împotriva celor din Costa Rica, iar înaintea acestui meci jucătorii au făcut un gest incredibil.

Spre deosebire de alte selecţionate de la turneul final din Brazilia care au ameninţat că nu se prezintă la meciuri dacă nu primesc bonusul de calificare, grecii au procedat într-un mod impresionant.

Au trimis o scrisoare primului ministru Antonis Samaras în care au susţinut că nu vor bani pentru calificarea în optimi, dar au explicat ce-şi doresc, conform presei din Grecia:

 

"Nu vrem bani pentru calificarea în optimi, nu vrem acest bonus. Noi jucăm doar pentru Grecia şi pentru oamenii din ţara noastră. Tot ceea ce vrem este să ne susţineţi eforturile să găsim un teren unde să creăm un centru sportiv care să găzduiască echipa naţională a Greciei".

Scrisoarea a fost semnată de toţi cei 23 de jucători şi trimisă către primul ministru grec.

Oare va raspunde prim-ministrul Greciei afirmativ? Noi credem ca da! E un om cu onoare!

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.