Home » Domenii » Peisagistica » Trandafirii negri

Trandafirii negri

 Au inceput sa ne placa trandafirii negri, nu-i asa ca sunt minunati!

Imaginile pe care va invit să le priviti nu sunt prelucrate grafic. Ele prezinta o specie foarte rară de trandafir: “trandafirul negru” sau, mai exact, “trandafiriul Halfeti”, numit astfel dupa localitatea din Turcia în care este crescut.

 

 Desi trandafirii par atat de negri incat te-ai putea gandi că au fost colorati de cineva, aceasta este culoarea lor reală. Care culoare, observata de foarte aproape, se dovedeste a fi o extrem de închisa nuanța de purpuriu. O culoare care este data de calitatea solului din Halfeti si de compozitia apei freatice din aceasta localitate.

 

 Localnicii considera acesti trandafiri un simbol al misterului, al sperantei si pasiunii (iar unii dintre ei considera ca este un semn aducator de vesti rele si prevestitor de moarte).

 

Frumosi, nu?

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.