Home » Domenii » Peisagistica » Amenajarea terasei cu bun gust!

Amenajarea terasei cu bun gust!
Indiferent de stilul ales, confortul si buna-dispozitie trebuie sa domine intregul spatiu. Alege perne si fotolii relaxante, foloseste materiale naturale.

Amenajarea cu bun-gust a terasei are un efect uluitor asupra intregului spatiu de locuit. Sa incadrezi intr-un anumit stil decorul, sa alegi culorile si sa pui la punct detaliile este un mod placut de a crea o extensie a camerei de zi favorite. Designerii ne pun la dispozitie o serie de idei despre cum putem realiza terase incantatoare, cu varii utilizari, de la bucatarii stilate in aer liber pana la zone intime de conversatie.
Ca si prim pas, alege un stil de decor, fie rustic, elegant, exotic. Obiectele de decor in forme geometrice, plantele tropicale din abundenta, covoarele in culori marine, lampadarele de hartie si pernele in culori pline de viata si motive cu specific imbraca atmosfera intr-un aer mediteranean. Gama este foarte variata, cu putina imaginatie puteti obtine ambianta dorita pana la cel mai mic detaliu.
Insa, indiferent de stilul ales, confortul si buna-dispozitie trebuie sa domine intregul spatiu. Alege perne si fotolii relaxante, foloseste materiale naturale.

Iata cateva exemple:

 

 

 

 

 

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.