Home » Domenii » Peisagistica » Piscina investetie costisitoare, dar merita

Piscina investetie costisitoare, dar merita

O piscina nu este doar o investitie costisitoare, ci este un mod original de a pune in valoare curtea.
Contrastul puternic dintre apa si materialitatea constructiei, prelungirea terasei cu piscina sau dezvoltarea casei in jurul piscinei, jocul dintre geometria cladirii si forma bazinului constituie elemente ale unui limbaj arhitectural contemporan. Daca forma piscinei este in mare parte o optiune estetica, materialele cu care alegem sa realizam peretii piscinei trebuie sa raspunda in primul rand unor criterii tehnice de calitate. Fie ca este mozaic sau PVC, sticla sau placi ceramice, materialul trebuie sa fie unul rezistent la apa si durabil

Iata cateva piscine cu adevarat frumoase!

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.