Home » Real Estate » Apartamente/Vile/Case/ » Mivan majorează investiţia pentru mallul Tiago Oradea până la 66 mil. euro

Mivan majorează investiţia pentru mallul Tiago Oradea până la 66 mil. euro
Mivan Development si-a anuntat decizia de a imbunatati zona dedicata distractiei la Tiago Oradea.

Mivan Development si-a anuntat decizia de a imbunatati zona dedicata distractiei la Tiago Oradea, primul mall din cadrul proiectului Tiago Malls, majorand in acest fel si valoarea investitie cu 10%, pana la 66 milioane de euro. Valoarea initiala a investitiei era de 60 milioane de euro.

In urma deciziei de imbunatatire a zonei de entertainment, Tiago Oradea va avea patinoar, devenind astfel primul mall din provincie cu patinoar integrat in interiorul mall-ului, deschis pe tot parcursul anului dupa ce Liberty Center (al aceluiasi dezvoltator) fusese primul din tara (deschis publicului la 31 octombrie in Bucuresti ). Conform reprezentantilor companiei, Tiago Oradea va fi inaugurat in septembrie 2009.

„Oamenii fac cumparaturi si in timp de criza. Mai mult, ei au avut si au nevoie de cat mai multe optiuni de distractie. Ne bucuram ca putem inaugura in septembrie 2009 primul mall din provincie cu patinoar la Oradea, care este unul dintre cele mai importante orase din Romania, cu peste 360.000 de locuitori in oras si zonele limitrofe”, declara Marius Barbu, Retail Development Director Mivan.

Tiago Oradea se asteapta, incepand din toamna anului in curs, la peste 15.000 de vizitatori zilnic. Mall-ul va beneficia pe langa patinoar si de cinema 3D, peste 150 de magazine si o zona de restaurante si distractie, la care se adauga mai mult de 1.000 de locuri de parcare supraterane.

Proiectul Tiago Malls este cea mai mare investitie anuntata pana la aceasta data in Romania si va depasi 700 de milioane de euro. “Vom continua investitiile pe care ni le-am propus in Romania cu toate problemele actuale de pe piata financiara. Nu vom renunta in nici un caz la proiectele noastre pentru ca Romania are nevoie de spatii de retail, insa ne vom ajusta strategia si vom face mall-uri mult mai atractive care sa ne asigure garantia succesului”, a declarat Marius Barbu.

Mall-urile Tiago vor fi construite in orase cu peste 100.000 de locuitori pentru care Tiago Malls va stabili un standard de dezvoltare in ceea ce priveste conceptul de design al mall-urilor.

Toate mall-urile Tiago vor fi construite in apropierea zonelor urbane cele mai importante. Fiecare mall va avea o suprafata inchiriabila cuprinsa intre 25.000 si 30.000 de metri patrati, dispusa pe doua sau trei nivele, beneficiind de peste 1.000 de locuri de parcare si circa 150 de magazine.

Tiago Malls vor oferi o gama larga de divertisment incluzand cinematografe multiplex, sali de jocuri precum si o paleta larga de restaurante locale si internationale, fast food-uri si cafenele. De asemenea, Tiago Malls aduc o gama diversificata de servicii esentiale clientilor lor incluzand farmacii, curatatorii, coafor, unitati bancare, etc.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii si Orientul Mijlociu si acum in Romania.

Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, finalizand un proiect in valoare de 140 milioane de euro, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei. Acest proiect a castigat 2 premii internationale de constructii.

In prezent, pe langa proiectul Tiago Malls, Mivan a inaugurat in Bucuresti centrul comercial Liberty Center si are in dezvoltare ansamblul rezidential New Town Residence.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.