Home » Domenii » Acoperisuri » Fereastra balcon de mansarda

Fereastra balcon de mansarda
Initial poti spune ca este o fereastra de mansarda absolut comuna, care se diferentiaza prin felul in care geamurile sunt impartite, in 4 „ochiuri” separate prin canate.

 

Ei bine, adevarata frumusete si-o dezvaluie abia in momentul in care o vei deschide, cand cele doua zone se vor rabata individual lasand loc unui cochet balcon.

Partea superioara are o deschidere de 45 grade, devenind paralela cu solul si servind drept acoperis in micutul balcon.  

Canatul inferior se deschide de asemenea intr-un unghi de 45 de grade, insa pe verticala, transformandu-se intr-un fel de bariera de protectie, o balustrada prevazuta in laterale cu grilaje ce permit fixarea geamului in pozitie dreapta.

Acest sistem este ideal pentru toate tipurile de mansarde in care beneficiarul isi doreste sa aiba si o „portita” spre exterior, un balcon sau o terasa.

Gratie sistemului cu care sunt pre vazute acestea se vor rabata intr-un mod in care nu se va sesiza nicio diferenta intre fereastra balcon si fereastra tipica de mansarda.

In momentul in care cereceveaua inferioara va fi inchisa,balustrada va fi protejata de murdarie, in plus si geamurile, multumita foaiei exterioare care este tratata pentru autocuratare isi vor mentine „prospetimea” o perioada indelungata.

Fereastra balcon se monteaza asemenea unei ferestre de mansarda, un avantaj in plus fiind cantitatea de lumina care va patrunde in interiorul incaperii. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.