Home » Domenii » Acoperisuri » Ziua cu soare iti aduce un CADOU!

Ziua cu soare iti aduce un CADOU!

 

 

Astazi este o zi cu soare!

Pentru ca suntem la inceput de an, dorim ca in 2014 sa ai cat mai multe proiecte reusite si sa iti fie cat mai usor sa le realizezi!

Din acest motiv, iti facem cadou un instrument util ce te va ajuta la montajul sistemelor pluviale ROOFART: dispozitivul de indoit carlige!

 


 

 

Afla detaliile promotiei, facand click aici si inregistreaza-te pe site ca sa poti beneficia de promotia zilei.

 

Te intrebi de ce sarbatorim ziua de 14 februarie?

Pentru ca in aceeasi data in 2002, compania noastra a participat prima oara la o expozitie dedicata materialelor de constructii, la CAMEX – Iasi. 

Acum, dupa 12 ani, vom fi prezenti la expozitia internationala ROOF + TIMBER din Koln, Germania ce are loc intre 18-21 februarie 2014.

Facem aceste eforturi pentru ca dorim sa fim un partener de incredere, o companie cu o viziune de dezvoltare permanenta, iar produsele noastre sa fie numarul 1 in alegerea consumatorului!

 

Succes tuturor! 

Ilarion Ursu 

General Manager ROOFART Rainwater System Group

*Revista 100%construct este partener de comunicare a noutatilor Roof Art.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.