Home » Domenii » Instalatii » Te-ai gandit vreodata ca ai putea bea apa din aer?

Te-ai gandit vreodata ca ai putea bea apa din aer?
De secole, oamenii au cautat modalitati de a gasi surse naturale de apa care nu contin poluanti. Astazi, aceste modalitati sunt disponibile si se afla chiar in aerul pe care il respiram.

Noul Generator de Apa face toate acestea posibile, transformand aerul in apa, pe baza unei tehnologii sofisticate de producere si filtrare. Apa extrasa din aerul inconjurator este filtrata prin membrana, cu ultraviolete, eliminand in­convenientul utilizarii procedeelor periculoase pentru purificare. In plus, nu mai sunt necesare achizitionarea de re­zer­voa­re de apa pentru depozitarea sau pentru racirea ori incalzirea acesteia.
Generatorul de Apa produce apa sanatoasa si naturala avand la baza o sursa inepuizbila: aerul din atmosfera. Printr-un proces constant de recirculare a apei se asigura apa proaspata si pura, imbunatatit datorita unui senzor de umplere.
Proiectat cu o tehnologie numita membrana inver­sata Osmosis, acest proces revolutionar va ajuta la satisfacerea cres­terii cererilor de apa de calitate superioara.

Purificare cu UV
Generatorul de Apa este diferit de orice alt fel de purificare de apa disponibila (nu are nitrat sau clorura) care o face perfecta pentru baut mai ales de persoanele sensibile cum sunt copii. Sterilizarea cu UV este una dintre cele mai sigure si eficiente procedee de purificare a apei, deoarece nu afecteaza gustul, mirosul sau culoarea apei si inlatura riscul de imbolnavire cauzat de contaminarea microbiana.
Procedura de purificare combina concepte si tehnici cu adevarat avansate si care se bazeaza pe tehnologia membranelor cu purificare UV. Tehnica este rapida, nu afecteaza mediul inconjurator si nu presupune manipularea unor substante periculoase. In plus, costurile de operare si intretinere sunt mult mai mici in comparatie cu alte echipamente.
Cu o aprovizionare abundenta de aer atmosferic, apa curata si naturala este disponibila oricand este nevoie. Aceasta sursa alernativa de apa este importanta pentru oricine dores­te sa detina controlul asupra rezervelor proprii de apa in forma sa cea mai pura.

Avantaje:

Putere de incalzire si tehnologii de refrigerare
Tehnologie de filtrare membrana de varf
Micro-computer cu ecran digital de monitorizare
Operatiune facila, fara tevi sau inmagazinare a echipamentelor
Performanta uimitoare, valoare remarcabila
Minima asistenta si interetinere

 

Contact: ziwabt@gmail.com

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.