Home » Real Estate » Finantare » Se spune ca doar asa ar putea Dinamo sa o bata pe Steaua? Chiar asa sa fie?

Se spune ca doar asa ar putea Dinamo sa o bata pe Steaua? Chiar asa sa fie?

In primavara aceasta in campinatul romanesc vor 2-3 dueluri maxim, care vor starni interesul publicului dar si al companiilor din domeniul constructiilor care vor dori sa isi vada numele pe panourile de promovare de pe stadioane, dasi acest mod de promovare nu poate aduce rezultate scontate. Stiati ca dupa meciul Romania- Franta ( celebru meci , caci sarea iarba in toate directiile), doar 6% din spectatori au putut sa specifice macar un brand prezent pe aceste panouri, in conditiile in care 60%din reclamele de pe stadion erau bannere fixe si acelea cu sponsorul BERGENBIER! Decei rezultate concrete... de unde!

In fine, un duel bun este cel dintre Steaua si Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei! Cam neechilibrat spun unii! Laurentiu Reghencamf s-a aratat astazi foarte amuzat de fotografia de mai jos! Semn ca Stelistii se considera deja castigatori!

Chiar asa sa fie?

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.