Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » Hong Kong oras in care aproape nu se mai poate trai!

Hong Kong oras in care aproape nu se mai poate trai!
Locuitorii si turistii din Hong Kong sunt pur si simplu socati de smogul care continua sa acopere orasul.

La inceputul acestui an poluarea a atins cote alarmante, nivelul plouarii este aproape la fel de mare ca in 2013, atunci a fost la un nivel ingrijorator.

Dioxidul de nitrogen a fost, in 2013, la al doilea cel mai mare nivel din istoria orasului. Autoritatile din Hong Kong au aprobat o finantare de cateva miliarde de dolari pentru a inlocui masinile diesel de pe strazi, dar masura nu a avut succes.

Conform informatiilor oferite de specialisti, din Hong Kong a fost atunci de pana la trei ori mai mare decat recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Specialistul Kwong Sum-yin, de la compania Clean Air Network, spune ca, pentru a rezolva problema, guvernul trebuie sa ia masuri in privinta transportului din Hong Kong.

 

Locuitorii si turistii din Hong Kong sunt pur si simplu socati de smogul care continua sa acopere orasul. Ei sunt ingrijorati in privinta problemelor de pe care poluarea le poate declansa.

Ei spun chiar ca simt o senzatie de intepatura in ochi din cauza poluarii. Locuitorii din Hong Kong au la dispozitie si o aplicatie speciala pentru smartphone, care ii avertizeaza cand pericolul de poluare este prea mare pentru sanatatea lor.

Persoanele care suferă de boli cardiace sau respiratorii, persoanele în vârstă si copiii trebuie să îşi reducă activităţile în exterior şi activităţile lor fizice.
Presiunile înalte cresc temperatura şi senzaţia de căldură, ceea ce se traduce printr-o creştere a nivelurilor de ozon. Militanţi ecologişti din teritoriu, care face parte din China, au apreciat că Hong Kongul ar trebui să înceteze să mai dea vina pe condiţiile meteo şi pe uzinele de pe continent pentru această poluare.

 

 

 

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.