Home » Domenii » Acoperisuri » Maturizare si stabilitate pentru pietele din ECE si CSI

Maturizare si stabilitate pentru pietele din ECE si CSI

„Europa Centrala si de Est reprezinta in continuare o piata cu potential de crestere si o zona atractiva din punct de vedere investitional pentru Grupul Lindab”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.
In perioada iulie-septembrie 2008, Grupul Lindab a inregistrat in Europa Centrala si de Est si in Comunitatea Statelor Independente vanzari cu 19% mai mari (99,1 milioane euro), comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut (83,3 milioane euro). “Suntem foarte multumiti sa anuntam in continuare rezultate foarte bune, mai ales in contextul dificil al crizei financiare internationale si al cresterilor continue ale pretului otelului. In acest moment, este foarte dificil sa previzionezi evolutia pietei in 2009, dar ne asteptam sa se resimta efectele asupra economiei si implicit asupra pietelor in care activam. Pentru a preveni insa posibilele riscuri, am implementat deja masuri de revizuire a structurii de costuri in companie. Credem ca avem o raspandire geografica favorabila si asteptam ca pietele din ECE si CSI sa performeze foarte bine si sa dea semne de maturizare si stabilitate in anii care urmeaza. Portofoliul solid de produse si reteaua de distributie foarte buna vor fi in continuare avantaje competitive foarte puternice”, a declarat
David Brodetsky, CEO si Presedinte al Grupului Lindab. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.