Home » Domenii » Infrastructura » Vinci anuntat castigator astazi de Dan Sova, pentru Comarnic- Brasov

Vinci anuntat castigator astazi de Dan Sova, pentru Comarnic- Brasov
Asa cum revista 100% construct a anuntat inca de pe 9 decembrie, VINCI A CASTIGAT contractul pentru autostrada Comarnic Brasov.

Dan Sova prezent astazi la Inaugurarea autostrazii Sebes -Orastie, a anuntat ca asocierea Vinci (Franţa) – Aktor (Grecia) – Strabag (Austria) a castigat licitatia de construire a autostrazii Comarnic Brasov.

Revista 100%construct a anuntat inca de pe 9 decembrie cine va castiga licitatia. Sursele noastre guvernamentale, ne spuneau la acea data ca mai sunt doar mici detalii de pus la punct , insa Vinci va iesi castigatoare. Lupta a fost destul de stransa intre cele doau asocieri, insa "trebuia" sa castige Vinci. In franta la putere sunt tot socialistii, asa ca Romania are nevoie de sustinerea FRANTEI.Autostrada va fi construită în parteneriat public-privat, iar francezii vor pune taxă pe aceasta pentru următorii 25 de ani. Daca nu se recupereaza investitia in cei 25 ani, atunci statul Roman v-a plati din Buget diferenta, asadar francezii nu au niciun risc.

 

Iata si articolul 100%construct din 9 decembrie.

Vinci-Strabag-Aktor, probabil viitorii castigatori ai licitatiei Comarnic Brasov

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.