Home » Real Estate » English Version » Iata cum functioneaza Nasterea in apa!

Iata cum functioneaza Nasterea in apa!

Nasterea in apa este unul dintre tipurile de nastere a carei popularitate este in crestere. Probabil va ganditi care sunt avantajele nasterii in apa fata de nasterea traditionala, daca sunt probleme privind siguranta copilului si ce alte detalii trebuie sa luati in considerare. 
Sustinatorii nasterii in apa, considera ca apa calda usureaza si scurteaza travaliulviitoarei mamici, o relaxeaza si o ajuta sa faca mai usor anumite miscari sau sa adopte anumite pozitii pentru a usura nasterea. 

Desi au existat unele voci sceptice, privind nasterea in apa, in momentul de fata, aceasta este considerata o alternativa acceptabila de catre majoritatea specialistilor. In tot mai multe centre spitalicesti sunt puse la dispozitia femeilor bazine cu apa unde acestea se pot bucura de beneficiile apei in prima parte sau pe tot parcursul travaliului. 

Cercetarile privind nasterea in apa au constatat ca femeile care aleg aceasta metoda nu au nevoie si de alte interventii pentru ameliorarea durerii si ca apa reduce considerabil durata travaliului. Vestea buna este ca bebelusul se afla in siguranta in apa si scad mult sansele ca acesta sa contacteze o infectie neonatala. Relaxarea intr-un bazin poate ajuta viitoarea mamica sa se simta mult mai relaxata, fapt ce are un efect pozitiv asupra copilului si ii furnizeaza acestuia cantitatea optima de oxigen. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.