Home » Real Estate » English Version » Kate Mosss in numarul de ianuarie al Playboy.

Kate Mosss in numarul de ianuarie al Playboy.
Dupa cum stiti in grupul nostru se editeaza Businesstexin, o publicatie pentru industria modei! Redactorii Businesstexin ne-au transmis ca vom avea de vazut un pictorial superb cu Kate Mosss in numarul de ianuarie-februarie 2014 a revistei PlayBoy, iata cateva imagini pentru cititorii revistei 100% construct.

Kate Moss a făcut cu adevărat  urechi de iepuras, atunci când prezintă pentru celebrul duo de fotografi  Mert & Marcus  in numarul de ianuarie / februarie 2014 al revistei Playboy .

Ca o Chanel clasic , legendara Kate Moss nu va ieși de stil . Nu numai ea a cucerit scena modei, ea a imbracat costumul preferat lui Hugh Hefner si acum expolreaza imaginatia barbatilor .

În mâinile celor doi fotografi, cunoscuti pentru imaginile lor digitale fara denaturare și pasiunea lor  incredibila pentru captarea femei de mare putere, Moss nu ar putea arata mai bine în interpretarea fotografilor  decat fiind un iepuras clasic .

Stilistul Alexander White a rămas fidel cu privire la semnatura Playboys, iepurasilor Playboy  le-a combinat senzuale piese de  lenjerie cu  tocuri criminale .

  Cu ajutorul dat de Mert & Marcus, Kate Moss este cu siguranta cel mai tare iepuraș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stim ca acest material nu are a face cu constructiile in mod direct, dar stiti cum este:" Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!"

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.