Home » Domenii » Peisagistica » Atlantis Paradise Island- rechini in waterpark

Atlantis Paradise Island- rechini in waterpark
Pe topoganul principal poti ajunge la o viteze de 35 mile/ora

The Mayan Temple Water Slide, Atlantis, Bahamas

Atlantis Paradise Island este o stațiune și parc acvatic situat în Paradise Island, Bahamas. Deschis oficial în 1998, hotelul a fost creeat de magnatul Sol Kerzner și Kerzner International Limited. Paradise Island a deschis primul său Coral Beach Towers și  Trump Plaza, apoi a schimbat numele în Atlantis, atunci când Turnurile regale au fost construite. Coral Beach Towers  au fost ulterior renovate pentru a se potrivi cu tema de Towers Royal. In 2007, un hotel de lux de 600 de apartamente numit The Cove Atlantis a fost deschis pe Paradise Island. Un alt turn, 497-room Reef Atlantis, a deschis decembrie 2007. Atlantis a fost puternic afectată de criza din Statele Unite în 2008 și a trebuit să concedieze 800 de angajati pentru a face față declinului ratelor de ocupare.

 

 

In Atlantis Bahamas  s-au investit 15 milioane de dolari plaje, lagune, cascade și ruinele subacvatice ale Atlantis sine. topoganul are 60 de metri pe verticala si poti prinde o  viteza de 35 mile pe oră care culmineaza cu o trecere printr-un tunel acrilic incolor scufundat în laguna plina de rechini.

 

 

 

 

 

 

 


Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.