Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » Jaful din sistemul de stat!

Jaful din sistemul de stat!
Stiati ca 60% din angajatii de la stat nu vin decat sa fure!

 De cand tot recrutez « management privat » la Stat, ma tot gandesc si imi fac calcule ca un DNA privat ar fi cea mai simpla si mai profitabila afacere pe care as putea eu sa am vreodata. Nici nu ar fi nevoie sa ies din birou, informatiile si documentele ar veni singure la mine, iar eu as scrie doar si as semna mandate de perchezitie si de arestare.

Ar mai fi o varianta, la fel de profitabila. Sa infiintez o firma care sa fure de la Stat. Acum stiu exact cum se face, pana in cel mai mic amanunt: cum sa furi cu camionul, cu vagonul, cu vaporul, prin conducta, cu pixul, cu lucrari fictive, cu firme fantoma, cu cumnatul, cu santajul, cu sindicatul, cu Bruxellesul, cu salariul si cu primele, cu pierdutul actelor, cu licitatia si cate si mai cate. De un an si jumatate ma perfectionez in asta, si nu trece zi in care sa nu invat cate o tehnica noua, despre care nu auzisem si la care eu nu ma gandisem, oricat de bun ma credeam pana acum la rationament abstract. Sper sa ma hotarasc pana la sfarsitul anului de care dintre cele doua afaceri sa ma apuc. Consultanta tehnica am avut din plin pana acum, dupa cum am spus, si voi avea si in continuare.

Una dintre aceste « sesiuni de training » mi-a ramas in mod particular in minte. Vine intr-o zi la mine fostul director, timp de sase ani, pana de curand, al unei mari companii de stat. Dar dintre acelea mari, strategice, cum le place sa-si spuna, cu mii de angajati si cu multi bani pe mana.

cititi continuarea pe blogul lui GB

 

 

George Butunoiu, este propbabil cel mai important Head Hunter din Romania. 

A fost printre primii români de a stabili o afacere de recrutare, în 1992.

Ca un autor de o varietate de texte de afaceri, precum și un fondator și membru activ în diferite organizații de afaceri, asociații și proiecte, George Butunoiu este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de consultanta romaneasca.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.