Home » Real Estate » Finantare » Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Lume!

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Lume!

Iata la ce hotel superb au fost gazduiti oficialii romani care au fost in delegatie la Ministerul Sanatatii. Scandalul in care agentia de turism apartinand Cameliei Voiculescu , a platit peste 380 de dolari pe Noapte. Eu zic ca este un schimb de experienta "necesar" pentru oficiali, va dati seama ce apus de soare se poate vedea din piscina ce leaga cele trei turnuri!

Hotelul se numeste Marina Bay Sands si se afla in Singapore!

Sa tot stai aici, nu-i asa?

 

 

 

 

 

 

 

 

Trei dintre angajatii CoNAS au petrecut doua saptamani la acest hotel, motivul oficial invocat in raspunsul adresat Hotnews fiind ca au participat si la o sesiune bilaterala si la seminarul JCI. La receptia hotelului Marina Bay Sands o camera single costa aproape 400 de dolari pe noapte si cazarea unor oficiali romani, pe banii statului, in camere atat de scumpe este interzisa prin lege (HG 518/1995 actualizata).

Mihai Moldoveanu, directorul agentiei de turism care s-a ocupat de aceste calatorii ale angajatilor CoNAS in jurul lumii, ne-a spus ca nu stie “care a fost tariful camerei, dar in niciun caz cel afisat [pe site-ul hotelului, n.red.]. Tariful de receptie este cel maxim la care un hotel isi vinde camerele. Dupa care exista tarife de individual si de grupuri care sunt din ce in ce mai negociate fata de tariful standard.” In raspunsul oficial transmis de CoNAS se mentioneaza ca opt camere au costat 150 dolari/noapte, iar alte doua, rezervate pentru demnitari, 300 dolari/noapte. Sumele se incadreaza fix in prevederile legale.

Preturile camerelor la Marina Bay Sands inregistrate in facturile transmise agentiei romanesti de catre hotelul din Singapore si intermediarul turistic sunt intre 350 si 382 de dolari pe noapte. L-am rugat pe directorul agentiei de turism sa ne explice fenomenul: “Nu stiu ce sa va spun”, spune Mihai Moldoveanu. ”Noi, toate facturile pe care le faceam catre CoNAS erau incadrate in buget, nu puteam sa depasim bugetul. Puteti sa-mi dati numarul facturilor si voi verifica. Este foarte posibil sa fie niste facturi la care, dupa aceea s-au facut niste discount-uri.” Am transmis numarul facturilor respective si asteptam raspunsul.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.