Home » Real Estate » English Version » Noi concepte de masini

Noi concepte de masini
Iata noi concepte de masini. nu ne ramane decat sa speram ca le vom vedea pe " soselele Romaniei"

 

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo

 

BMW GINA

Conceput ca un concept one-off de către designerul BMW Chris Bangle, Gina este un concept sportiv, din piele, care este ciudat de bun.  BMW nu au fost niciodată timid atunci când vine vorba de concepte, asa ca, probabil ar fi trebuit să va asteptati la asa ceva!.

 

 

Audi RSQ

 

Bavarezii  sunt întotdeauna angrenati in lupta pentru supremație - fie că este vorba piața auto din India sau conceptul de masini superbe, le place un război civil bun. Și RSQ Audi, cu siguranță, face fata pe cele mai bune fronturi. Privind inapoi, putem vedea acum cum au fost influentate multe dintre masinile actuale Audi . Putem vedea TT, RS4 si linii R8 acolo - e un concept de masina care a făcut aluzie la viitorul Audi, și ne place.

Voua v-au placut?

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.