Home » Real Estate » Comerciale/industriale » Prima editie a „Galei Profesorilor” a premiat profesorii parteneri ai „Clubului de Bricolaj Dremel”

Prima editie a „Galei Profesorilor” a premiat profesorii parteneri ai „Clubului de Bricolaj Dremel”
Programul ˘˘Clubul de Bricolaj Dremel˘˘ a fost infiintat in anul 2010 si are drept scop promovarea conceptului de DIY in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele din Romania care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.


Dremel, una dintre marcile de scule electrice ale concernului german Bosch, a organizat in luna octombrie prima editie a „Galei Profesorilor”, care s-a desfasurat in Bucuresti si Brasov. Scopul galei a fost de a-i premia pe cei mai activi profesori din cele 22 de institutii de invatamant din Bucuresti, judetele Brasov si Sibiu care fac parte din „Clubul de Bricolaj Dremel”, precum si de a discuta cu acestia viitorul clubului. „Clubul de Bricolaj Dremel” a fost infiintat in anul 2010.

Evenimentul a pus accentul pe importanta stimularii creativitatii elevilor si a rolului esential jucat de profesori in desfasurarea activitatilor de bricolaj organizate de Dremel. Astfel, „Clubul de Bricolaj Dremel” isi propune ca in perioada urmatoare sa-si diversifice activitatea si sa extinda numarul de membri printr-o multime de activitati specifice de DIY organizate alaturi de Delta Business Consulting.

„Clubul de Bricolaj Dremel este locul unde fiecare dintre noi se regaseste atat in postura copilului, prin libertatea de creatie, cat si a adultului, prin implicarea in proiecte dintre cele mai diverse. Prin suportul echipei Dremel am desfasurat de-a lungul timpului o multitudine de proiecte, atragand tot mai multi elevi in universul uneltelor multifunctionale, in lumea bricolajului si a creativitatii. Gala Profesorilor a fost rasplata unui an de implicare si munca alaturi de copii si un schimb de experienta intre profesori”, a afirmat Elena Macarie, profesor coordonator din cadrul Scolii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod, Bucuresti.

Despre ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’

Programul ’’Clubul de Bricolaj Dremel’’ a fost infiintat in anul 2010 si are drept scop promovarea conceptului de DIY in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele din Romania care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel. Pana in acest moment, „Clubul de Bricolaj Dremel” are 22 de scoli membre, cu aproximativ 500 de elevi din Bucuresti, precum si din judetele Brasov si Sibiu. Prin intermediul atelierelor creative practice, Dremel da posibilitatea tuturor scolilor doritoare sa se implice intr-un proiect anual, care isi propune familiarizarea elevilor cu uneltele multifunctionale Dremel si dezvoltarea spiritului competitiv, a imaginatiei, a creativitatii si a originalitatii.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.